Περιγραφή

H Ergobyte προσφέρει ένα ολοκληρωμένο σύγχρονο λογισμικό απευθυνόμενο στις εταιρείες κοινής οφέλειας το οποίο έχει αναπτυχθεί στο σύννεφο (cloud). Πρόκειται για ένα σύστημα που μπορεί να εξυπηρετήσει τις ανάγκες παρόχων νερού, ηλεκτρισμού και αερίου καθώς είναι εύκολα παραμετροποιήσιμο και απόλυτα λειτουργικό.

Στόχος μας είναι να παρέχουμε μια απλή, εύχρηστη και οικονομική λύση που θα ανταποκρίνεται στις καθημερινές ανάγκες μετρήσεων και τιμολόγησης των σύγχρονων εταιρειών κοινής οφέλειας. Έχουμε φροντίσει να αφουγκραστούμε τις απαιτήσεις του κλάδου ώστε το αποτέλεσμα να ικανοποιεί όλες τις επιχειρήσεις.

Διαχείριση

Η διαχείριση πολλαπλών επιπέδων αποτελεί ένα από τα πιο χρήσιμα χαρακτηριστικά του Helios4 καθώς υποστηρίζει όλες τις καθημερινές διεργασίες αλλά παράλληλα επιτρέπει την παρακολούθηση και τον έλεγχο από πλευράς της διοίκησης. Το ιστορικό των μετρήσεων αλλά και ο αλγόριθμος υπολογισμού των χρεώσεων βάσει προηγούμενων μετρήσεων αποτελούν μερικά από τα πιο σημαντικά εργαλεία της.

Παρέχεται δυνατότητα διασύνδεσης με σαρωτές γραμμοκωδικών και η εμφάνιση συναφών πληροφοριών στην οθόνη του χρήστη.

Εύκολος εντοπισμός των ιδιοκτησιών κατά τη διάρκεια των μετρήσεων με την χρήση χαρτών.

Άμεση εισαγωγή ή μεταβολή στοιχείων (πελάτη, μετρήσεων, σχολίων) με την χρήση της εφαρμογής για έξυπνα κινητά τηλέφωνα (smartphones).